Szolgáltatásaink

Adósságkezelés, -behajtás

Irodánk vállalja gazdasági társaságok, társas vállalkozások, magánszemélyek, illetve önkormányzatok, vagyonkezelők valamint közületek kintlévőségeinek szakszerű és gyors érvényesítését az ország és az EU egész területén.

Követeléskezelés   

Az elmúlt 15 évben jelentősen romlott a fizetési fegyelem, egy átlagos számlát 165 napra fizettek ki, számos példa bizonyítja, hogy a pénzpiaci viszonyok között a fejlettebb gazdaságokban is jelentős szerepe van az adósságkezeléssel, követeléskezeléssel foglalkozó cégeknek.

Válságkezelés

Végrehajtás elkerülése, vállalati reorganizáció, végrehajtást követő jogi problémák megoldása, tanácsadás, stabilizációs program, csökkenteni vagy eltöröltetni az adótartozás összegét, fizetési könnyítés, pótlékok csökkentése, megállapodások, részletfizetés, halasztás, céges, illetve magánvagyon védelme.

Felszámolás

Felszámolási eljárás előkészítése, azonnali megindítása, ügyfelünk teljes körű jogi képviselete adóshatóság előtt, felszámoló előtt, hitelezőkkel szemben.

Jogi képviselet

Peres, nem peres jogi és végrehajtási eljárásokban, továbbá a bíróságok előtti ügyvédi képviselet, partner irodával igény szerint az ügy(ek) bármely szakaszában.

Lízingdíj kezelése

Pénzintézetek, bankok zárt és nyílt végű lejárt, felmondott lízingszerződéseinek és elmaradt díjhátralékainak kezelése.

Végrehajtási eljárás

Végrehajtás megindítása, közjegyzői okiratok záradékolása, elektronikus és hagyományos árveréseken való részvétel, azonnal jogi segítségnyújtás, igény szerint folyamatban lévő végrehajtás alatt.

Igazságügyi közvetítés

A legtöbb konfliktus mögött vállalati, gazdasági vagy személyes érdekek állnak. A közvetítés lehetőségeiből merítve lehet az érdekeknek megfelelően, kedvező költségszinten és rövid idő alatt megoldani a problémákat.

Adminisztratív adósságkezelés

Tömeges feldolgozást igénylő kizárólag postai vagy egyéb úton lefolytatott adósságkezelési eljárás. FMH. eljárás és végrehajtási eljárás együtt, igény szerint.

Adósságkezelés adósoknak

Fizetési nehézséggel küzdő adósok részére tanácsadási és (vagy) azonnali segítségnyújtás az ügy(ek) gyorsabb és mind a két fél számára megnyugtató lezárása vagy előmozdítása érdekében.E-követelés érvényesítés

Irodánk segítséget nyújt ügyfeleinek az FMH. (közjegyzői fizetési meghagyás) eljárás megindításához, lebonyolításához továbbá a jogerős végzés kézhezvételét követően a végrehajtási eljárásban is szerepet vállalhat a gyors megtérülésért.

Lízing eszköz

Lezárt pénzügyi lízingszerződés tárgyát képező ingóság vagy egyéb tárgy (szgki., teher gki., gép., egyéb.) felderítése, továbbá visszavétele a tulajdonos rendelkezéseinek megfelelően.

                                                Lépjen velünk kapcsolatba!