Rólunk

Társaságunk elsődleges célja, hogy szolgáltatásai terén - gazdasági célkitűzéseivel összhangban - a partneri igényeket kivételesen magas szinten kielégítse, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásaink a megbízói kör elvárásainak a lehető legjobban megfeleljenek, ezzel az irodánk pozitív megítélés alá essen, versenyképessége növekedjen. Munkánkban követjük a szakmára vonatkozó jogi és etikai szabályokat. Partnereink követelményeit szerződéseinkben rögzítjük, és minden törvényes eszközt felhasználunk azok pontos teljesítésére.

Irodánk munkájának minősége a munkatársak és a vezetőség képességeitől függ, ezért megkülönböztetett gondot fordítunk a munkatársaink folyamatos képzésére továbbá munkájuk teljesítményének rendszeres értékelésére.

Az elmúlt 24 év során sokan megtiszteltek minket kitüntető bizalmukkal. Partnereink között szerepelt számtalan cég, gazdasági társaság, több önkormányzat azok vagyonkezelő cégei, továbbá magánszemélyek, amelyek adatai az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló (2011. évi CXII. tv.) törvény vonatkozó rendelkezései alapján ügyfeleink hozzájárulása nélkül nem adhatóak ki.

Jelenlegi és volt ügyfeleinknek köszönjük az eddig irányunkban tanúsított bizalmukat, reményeink szerint minden velünk szemben támasztott igényt ki tudunk elégíteni a jövőben is! Bízunk benne, hogy hamarosan partnereink között tisztelhetjük Önt és/vagy gazdasági társaságát.

                                                  Lépjen velünk kapcsolatba!